Bestellen en betalen

Hoe kan ik betalen?
Je kan betalen via iDeal of Bancontact.

Wat moet ik doen als ik geen e-mailbevestiging heb ontvangen?
Als het goed is krijg je binnen een paar minuten na je bestelling een bevestiging per mail. Mocht je die mail niet hebben ontvangen, controleer dan altijd eerst even je spam-map, want soms kan de mail daarin belanden. Je kan voorkomen dat de mail als spam wordt aangezien door ons e-mailadres toe te voegen aan je lijst met contactpersonen. Zit de mail ook niet in je spam-map? Neem dan even contact met ons op via info@kweeklust.com.

Verzending en levering

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn €4,95.

Verzenden jullie ook naar België?
Jazeker! De verzendkosten zijn voor België €9,00.

Wat is de levertijd?
Je stekjes worden 1-3 werkdagen na bestelling verzonden. Let op: we verzenden alleen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Zo beperken we de kans dat een pakketje in het weekend in een distributiecentrum blijft liggen. Je ontvangt een verzendbevestiging met een track en trace code van PostNL. PostNL levert de pakketten meestal de eerstvolgende werkdag. Pakketten naar België zijn doorgaans een dag langer onderweg. We kunnen het moment van levering helaas niet garanderen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Zeker! Afhalen is alleen op afspraak. Geef bij het bestellen aan dat je wilt afhalen. We mailen dan even om een afspraak te maken. Afhalen kan in Meppel.

Help! Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

Retourinformatie

Wettelijk gezien bestaat er een bedenktermijn van 14 dagen. Echter bestaan er ook enkele uitzonderingen op dit herroepingsrecht, zoals voor producten die bederfelijk zijn of snel verouderen. Levende plantjes vallen daar natuurlijk onder. Om die reden kan je je stekjes helaas niet retourneren. Het herroepingsrecht is dus niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Niet tevreden?

We doen natuurlijk onze uiterste best om je de mooiste kwaliteit stekjes te leveren. Mocht er toch iets zijn waar je niet helemaal tevreden mee bent, stuur dan een mailtje (eventueel met foto’s) naar info@kweeklust.com. Dan kijken we samen even hoe we je klacht het beste kunnen oplossen: jij blij, wij blij! Zie ook de klachtenregeling.