Retourinformatie

Retourinformatie

Stekjes – Wettelijk gezien bestaat er een bedenktermijn van 14 dagen. Echter bestaan er ook enkele uitzonderingen op dit herroepingsrecht, zoals voor producten die bederfelijk zijn of snel verouderen. Levende plantjes vallen daar natuurlijk onder. Om die reden kan je je stekjes helaas niet retourneren. Het herroepingsrecht is dus niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Accessoires – Je kan accessoires binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Je krijgt dan het aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten voor een retour zijn voor eigen rekening. Kies altijd een verzendlabel mét track & trace. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@kweeklust.com. Je hebt 14 dagen de tijd om de retour te melden. Daarna heb je nog eens 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Is er iets mis met je bestelling?
We doen natuurlijk onze uiterste best om je de mooiste kwaliteit stekjes te leveren. Mocht er toch iets zijn waar je niet helemaal tevreden mee bent, stuur dan een mailtje (eventueel met foto’s) naar info@kweeklust.com. Dan kijken we samen even hoe we je klacht het beste kunnen oplossen: jij blij, wij blij!