Retourinformatie

Retourinformatie

Stekjes – Wettelijk gezien bestaat er een bedenktermijn van 14 dagen. Echter bestaan er ook enkele uitzonderingen op dit herroepingsrecht, zoals voor producten die bederfelijk zijn of snel verouderen. Levende plantjes vallen daar natuurlijk onder. Om die reden kan je je stekjes helaas niet retourneren. Het herroepingsrecht is dus niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Accessoires – Je kan accessoires tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Je krijgt dan het aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten voor een retour zijn voor eigen rekening. Kies altijd een verzendlabel mét track & trace. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@kweeklust.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Is er iets mis met je bestelling?
We doen natuurlijk onze uiterste best om je de mooiste kwaliteit stekjes te leveren. Mocht er toch iets zijn waar je niet helemaal tevreden mee bent, stuur dan een mailtje (eventueel met foto’s) naar info@kweeklust.com. Dan kijken we samen even hoe we je klacht het beste kunnen oplossen: jij blij, wij blij!